Корисні статті

Головна > Інформація > Корисні статті > Сантехнічні перегородки > Туалетні перегородки - стандарт сантехнічних приміщень

Туалетні перегородки - стандарт сантехнічних приміщень

туалетные перегородки

Люди більшу частину свого життя проводять в офісах, торгових центрах, держустановах, місцях відпочинку, кафе і ресторанах. Недарма кажуть, що перше враження дуже складно змінити. Так і перше враження від громадських місць часто залежить від сантехнічних приміщень. Хочете, щоб Ваше сантехнічне враження назавжди відбило бажання приходити в ТРЦ, кафе або ресторан? Тоді скористайтеся туалетними перегородками від компанії Века Буд - це ідеальне рішення організації сантехнічного приміщення.

Перегородки для санвузлів від компанії Века Буд поєднують в собі прекрасне співвідношення ціна-якість, надійність, практичність, довговічність. Сучасні сантехнічні перегородки повністю поміняли вид місць загального користування, заощадили простір, зробили санвузли естетичними, гігієнічно чистішими і, в той же час, стильними. Туалетні перегородки Века Буд представлені класами Економ, Стандарт, Преміум. Всі ці перегородки міцні, перевірені контролем якості і мають тривалий термін експлуатації, який дозволяє окупити витрати на них дуже швидко. Дизайн і зовнішній вигляд перегородок перевершує їх за ціною.

Сантехнічні перегородки класу Економ поєднують в собі всі перераховані вище характеристики, при цьому вони дуже легкі і практичні, прості в експлуатації і обробці. Економ перегородки складаються з алюмінієвого профілю, дуже міцного і легкого металу, який успішно прослужить Вам багато років. Він заповнюється панелями з ламінованого ДСП товщиною 16мм, що має тривалий термін служби, пролонгувати який можна за допомогою вологостійких ЛДСП. Панелі можна забарвити в стандартні кольори - сірий і білий, але за бажанням, і в інші кольори згідно з каталогом. Туалетні перегородки оснащені практичною і надійною фурнітурою - Fit, Lott, Neo, зробленої з нержавіючої сталі.

Простота і невибагливість перегородок для санвузлів впишеться в будь-який дизайн інтер'єру, допоможе створити затишну, гігієнічну і практичну вбиральню.

Сантехнічні перегородки класу Стандарт на відміну від Економ, складаються з того ж алюмінієвого профілю, але вже з панелями ЛДСП 25мм, які також забарвлюються в стандартні кольори, а при бажанні і в інші кольори по каталогу. Друга відмінність сантехнічних перегородок Стандарт - це надійна, перевірена і якісна фурнітура фірми, Comit (Італія) і Abloy (Фінляндія).

І третя відмінність - перегородки туалетні Стандарт спираються на ніжки з нержавіючої сталі, що не піддається корозії і прослужить тривалий термін.
Водночас вони легкі і прості в монтажі і установці, вписуються в будь-який інтер'єр і дизайн, навіть стилізований під етно
-оформлення.

Хочете зробити вбиральню ультрасучасною, яскравою і барвистою? Встановіть сантехнічні перегородки Преміум класу і у Вас більше не виникне проблем з оздобленням туалетної кімнати. 
Перегородки туалетні Преміум - це витончений дизайн, завдяки відсутності профілю та панелям з компакт ламінату або монолітного пластика HPL виробництва Австрія. Ці панелі вологостійкі, стійкі до агресивних середовищ і механічно дуже міцні, що важливо в місцях великого скупчення людей. Завдяки всім цим властивостям перегородки для санвузлів Преміум класу надійні і довговічні. Різноманітність кольорів і видів дизайну дозволяє ідеально вписувати їх в приміщення навіть з найбільш незвичайними інтер'єрами.

Ще одна перевага сантехнічних перегородок цього класу - наявність надійної, практичною і зносостійкою фурнітури Prestige.
Туалетні перегородки від компанії Века Буд - це завжди затишна, гігієнічна, красиво і надійно обладнана вбиральня! Ідеальне співвідношення всіх характеристик!