Новини

Головна > Новини > Міжнародна будівельна виставка Comfort House Climate Design 2013

Міжнародна будівельна виставка Comfort House Climate Design 2013

 

Компанія Века Буд взяла участь в міжнародній будівельній виставці Comfort House Climate Design 2013, яка проходила в КиївЕкспоПлазі на Салютній з 18 по 21 вересня 2013 року.

Відвідувачам випала нагода познайомитися з одним з наших продуктів - сантехнічними перегородками, представленими 4 системами на будь-який смак і бюджет. Вибір сантехнічної фурнітури також порадував наших клієнтів, які мали можливість потримати її в руках і оцінити якість виконання.

Слід зазначити підвищений інтерес до продукту нашої компанії, наші менеджери зробили все можливе, щоб максимально інформативно відповісти на питання кожного відвідувача, показуючи досягнення і вже зроблені проекти.

Результатом можемо по праву вважати десятки зацікавлених потенційних клієнтів, які готові і ми сподіваємося будуватимуть з нами!

   

23.09.2013

Інші новини

  • Милі пані! Вітаємо Вас з 8 Березня!

    Милі і чарівні пані! Від щирого серця вітаємо Вас з 8 Березня, святом весни, тепла і радості!
  • 3-тя квартальна стратегічна сесія

    9 липня Компанія Века Буд провела 3-ю квартальну стратегічну сесію в одному з конференц-залів Міжнародного інституту бізнесу.
  • Стратегічна сесія

    2 квітня Компанія Века Буд провела щоквартальну стратегічну сесію в одному з конференц-залів Міжнародного інституту бізнесу.