Новини

Головна > Новини > Тепер наш сайт виглядає по-новому

Тепер наш сайт виглядає по-новому

Компанія Века Буд рада запропонувати Вашій увазі наш оновлений сайт. Ми довго і важко працювали для того, щоб він став більш яскравим, інформативним і зручним.

Новий сайт є природним продовженням старого сайту і містить всі функціональні складові свого попередника. Проте, нам би хотілося відзначити найбільш значущі нововведення:

  • Тепер в розділі КОМПАНІЯ користувач може знайти відкриті вакансії, а замовник переглянути деякі історії виконаних нами проектів.
  • Також стала доступна функція виклику замірника і відправки на розрахунок в будь-якому розділі нашого сайту.
  • Розділ ІНФОРМАЦІЯ містить ряд корисних статей на тему алюмінієвих конструкцій, відповіді на часті питання і публікації про новинки та нестандартні рішення, що застосовуються нами у виробництві продуктів і послуг.
  • Одним з основних нововведень ми по праву вважаємо появу на сайті розділу ПОСЛУГИ, де замовник може ознайомитися з описом пропонованих нашою компанією послуг: від розробки дизайн-проекту до переїзду в новий офіс. Ремонт та оздоблення офісних приміщень і оснащення офісними меблями - нові напрямки діяльності, які допоможуть нам стати більш комплексними у вирішенні поставлених завдань.
  • Розділ КОНТАКТИ може порадувати можливістю адресувати повідомлення безпосередньо керівнику компанії, а також функцією замовити дзвінок для зручності тих клієнтів, кому важлива кожна хвилина.

Ми прагнемо разом з усіма нашими клієнтами до більшого успіху. Ви розвиваєтеся і ми розвиваємося, ростемо разом з Вами. Ті, хто тільки приходить в світ бізнесу і не тільки в Україні, ми сподіваємося, що зможемо організувати і облаштувати Ваші офісні приміщення або навіть будівлі, створивши комфортні умови праці всім без винятку співробітникам Вашої компанії.

Сподіваємося на нові зміни на краще разом з Вами!

Інші новини

  • Милі пані! Вітаємо Вас з 8 Березня!

    Милі і чарівні пані! Від щирого серця вітаємо Вас з 8 Березня, святом весни, тепла і радості!
  • 3-тя квартальна стратегічна сесія

    9 липня Компанія Века Буд провела 3-ю квартальну стратегічну сесію в одному з конференц-залів Міжнародного інституту бізнесу.
  • Стратегічна сесія

    2 квітня Компанія Века Буд провела щоквартальну стратегічну сесію в одному з конференц-залів Міжнародного інституту бізнесу.