Корисні статті

Головна > Інформація > Корисні статті > Алюмінієві двері > Двері зі скла: на чому не можна економити

Двері зі скла: на чому не можна економити

Сьогодні скляні двері при оформленні міжкімнатного і внутрішнього простору офісів і будинків - це не тільки модна, сучасна тенденція, а й дороге задоволення. Багато керівників офісів, розуміючи, що скляні двері позитивно впливають на імідж компанії, прагнуть замовити двері зі скла дешево. При цьому вони не турбуються про якість скла.

При покупці скляних дверей ні в якому разі не можна економити на монтажі, фурнітурі та якості полотна!

Монтаж
Якість монтажу дверей зі скла впливає на безпеку при їх експлуатації. Монтувати скляні двері можуть тільки кваліфіковані професіонали з достатнім досвідом роботи і рекомендаціями. Тільки багаторічний досвід і знання технологій можуть бути запорукою якісної установки дверей зі скла. Не варто користуватися послугами маловідомих і сумнівних будівельних організацій. І тим більше не варто монтувати скляні двері самостійно, щоб уникнути травм.

Якість полотна
Скляні двері виготовляються з полотна загартованого та багатошарового скла - триплекса. Вважається, що багатошарове скло більш безпечне в порівнянні з загартованим. Відповідно, воно дорожче.
Фахівці не рекомендують купувати двері зі скла досить великого розміру за низькою ціною, тому що на практиці їх якість залишає бажати кращого. Власна безпека - це не те, на чому можна економити!

Фурнітура
Якісна фурнітура - замки, петлі, профілі та інші елементи - визначають надійність і безпеку скляних дверей. Двері зі скла прослужать довше і будуть безпечнішими, якщо фурнітура буде якісною. Зарекомендована фурнітура та її надійність стануть запорукою безпечної експлуатації двері. Вона не зірветься з петель і не розіб'ється в найнесподіваніший момент.

Декор
Декор - це, мабуть, все, на чому можна заощадити при замовленні дверей зі скла. Скляні двері, оброблені кольоровими плівками або повністю прозорі, будуть коштувати менше, ніж двері з лазерним гравіюванням або декоровані піскоструминною обробкою. Вибір декору залежить тільки від Ваших побажань, смаку, від бажання підкреслити стиль або статус, а також бюджету.

 


Автор: І. Журавський