Корисні статті

Світ сантехнічних перегородок

ТРЦ, бізнес-центри, офісні приміщення, басейни, сауни, державні установи... Що між ними спільного? Всі вони пов'язані одним місцем - санвузол - місце загального користування, що характеризується великою прохідністю людей. З цієї причини сантехнічне приміщення повинно бути надійним, гігієнічно чистим, простим в очищенні і догляді, практичним і, звичайно ж, окупитися.

Сантехнічні перегородки з сучасних матеріалів, таких як ЛДСП, монолітного пластика HPL і сендвіч-панелей дозволяють значно економити простір і оптимізувати його територію з мінімумом витрат, тому що не треба влаштовувати затяжний ремонт з розчинами і матеріалами. Сучасні перегородки досить легко і швидко монтуються і встановлюються у зручний для Вас час.

Компанія Века Буд виготовляє сантехнічні перегородки в класах Стандарт, Економ і Преміум. Туалетні перегородки, які представлені класами Стандарт і Економ, об'єднані алюмінієвим профілем. Алюміній - міцний, надійний і дуже легкий метал, який прослужить тривалий термін без втрати якості і виду. Перегородки для санвузлів Економ складаються з алюмінієвого профілю з панелями з ЛДСП 16мм. Перегородки ЛДСП характеризуються довговічністю, практичністю і надійністю, за ними легко доглядати і обробляти. Сантехнічні перегородки класу Економ є кращим співвідношення ціни і якості. Чудово підійдуть для офісного або бюджетного варіанту і дозволять вдало зонувати простір приміщення вбиральні.

Перегородки туалетні класу Стандарт виробляються з алюмінієвого каркаса з панелями з ЛДСП 25мм, що робить ці перегородки ще більш довговічними. Продовжити термін служби перегородок дозволяє установка вологостійких ЛДСП панелей. Перегородки фарбуються в стандартні кольори, а при бажанні в колірну гаму за каталогом. Хороша якість і надійність матеріалів дозволяють зробити сантехнічне приміщення зручним, практичним і надійним. А фурнітура фірм, Comit (Італія) і Abloy (Фінляндія) допомагає створювати додатковий комфорт і інтимність в сантехнічних приміщеннях.

Відсутність каркасного профілю в туалетних перегородках Преміум класу - це «родзинка» Вашого стилю і унікальності дизайну. Практичність, тривалий експлуатаційний термін, механічна міцність і стійкість до агресивних речовин - це ті, деякі позитивні якості, якими володіють панелі з монолітного пластику HPL. Ці панелі виробляють в Австрії, що вже є запорукою якості та надійності.
Соковитість колірної гами панелей з монолітного пластику сантехнічних перегородок  Преміум дозволяє створити вбиральню, яка буде вписуватися в будь-який, навіть найбільш ультрасучасний дизайн.
Сантехнічні перегородки від компанії Века Буд - це відповідність всім європейським стандартам з гігієни і чистоти! Менеджери нашої компанії завжди з радістю дадуть відповідь на всі Ваші запитання і допоможуть підібрати найбільш оптимальний варіант оформлення туалетної кімнати. Наші фахівці точно в обумовлений термін змонтують і встановлять сантехнічні перегородки, не створюючи Вам зайвих проблем.

Века Буд завжди раді старим замовникам і новим клієнтам - телефонуйте нам і ми з радістю виконаємо Ваше замовлення!